به اندازه بزرگ همانطور که صنعت پخت و پز است، اکثر محصولات آشپزخانه عرضه می شوند امور متوسطی هستند. ممکن است یک نمایشگاه تجاری یا ویدیویی وجود داشته باشد، و لرد میداند صندوق پستی من مملو از بیانیههای مطبوعاتی است، اما یک رویداد پخت برنجپز اخیر، از همه چیز، به خاطر درخشان بودنش متمایز بود. سازنده ژاپنی Zojirushi پیشنهاد سفری با هزینه پرداخت شده به خانه ژاپن در لس آنجلس برای سوشی، کوکتل و رونمایی از “پیشرفته ترین و گران ترین پلوپز” خود تا به امروز در ایالات متحده داد.
من دعوت را قبول کردم، اما به عنوان مالک بسیار راضی یک Zojirushi 10 ساله با معادل مدرنی که قیمت آن زیر 200 دلار است، کنجکاو بودم که بدانم قیمت یک مدل چقدر بهتر است. 550 دلار بیشتر احتمالا می تواند باشد.
ماشین قدیمی من، Zojirushi NS-LAC05 (که بعداً با NS-LGC05 جایگزین شد)، تقریباً به اندازه خط تولید Zojirushi در ایالات متحده در میانه راه است، با این حال همه چیزهایی را که من در مورد پلوپز برقی دوست دارم را در بر می گیرد. برنج و آب را در قابلمه اندازه بگیرید، درب آن را ببندید، دکمه پخت و پز را فشار دهید و از آنجا دور شوید تا آهنگی بخواند تا به شما اطلاع دهد که تمام شده است. برنج عالی منتظر می ماند و تا چند روز گرم، مرطوب و شکل مناسبی دارد. این کار کمی تک کاره است و راههای عملی دیگری برای تهیه برنج بهتر وجود دارد. اما آنقدر توانمند و دست بردار است – و من شاید آنقدر تنبل هستم – که هیچ وقت نمی توانم به معنای روش های دیگر باشم.
لقمه جدید زجیروشی، برنجپز و گرم کننده گرمایش القایی فشاری NW-JEC10/18، در اندازههای 5.5 و 10 فنجانی عرضه میشود و در بالای خط تولید این شرکت قرار دارد. با فشار می پزد، که در کپی بازاریابی می گوید: «ژلاتینه شدن را ترویج می کند» در حالی که «برنج چسبناک و چاق» تولید می کند. از نظر من، برنج پخته شده با فشار می تواند عالی باشد و دانه های برنج مشخص تر و لطیفی تر ایجاد کند. این دستگاه همچنین از گرمای القایی استفاده می کند که سریع است و در ثابت نگه داشتن دما بسیار خوب است. نسخههای این ویژگیها در NP-NWC10 عالی Zojirushi موجود است، اما این مدل جدید همچنین دارای ویژگی سفارشیسازی جدید «My Rice» برای برنج سفید است.
وقتی برنج سفید را روی دستگاه جدید درست میکنید، میتوانید بین پنج تنظیم از پیش تنظیم سفتی برنج – یک لمس خوب – انتخاب کنید و میتوانید تنظیمات دیگری مانند Quick، Mixed، Sushi یا Porridge را امتحان کنید. همچنین میتوانید از ویژگی برنج من استفاده کنید، جایی که اساساً برنج سفید خود را پس از پخته شدن رتبهبندی میکنید. این بازخورد به تدریج سفتی و چسبندگی دستههای بعدی را تنظیم میکند و در هنگام آشپزی با شروع از منوی فرعی برنج من، به سمت نسخه کامل شما کار میکند.
در خانه، من از دستگاه جدید برای تهیه برنج سفید دانه کوتاه استفاده کردم و به وضوح بهتر از آن چیزی بود که دستگاه قدیمی من می توانست درست کند. از آنجا، My Rice به من اجازه داد تا آنقدر که میخواهم با آن سر و صدا کنم. با توجه به اینکه هر مارک برنج می تواند کمی متفاوت بپزد، این به شما امکان می دهد بهترین متغیرها را برای برند مورد علاقه خود انتخاب کنید.
گزینه های فراوان، درست است؟ خوب، بله و نه. توجه کنید که چگونه هنگام توصیف تنظیمات احتمالی در چند پاراگراف آخر، “برنج سفید” را زیاد تکرار کردم؟ اگر دستگاه را طوری تنظیم کنید که برنج قهوه ای یا یاسمن بپزد، این تنظیمات هیچ یک از آن گزینه های سفت تر، نرم تر یا سریعتر مانند برنج سفید را ندارند. اصلا برنج من نیست.
وقتی از برنج قهوهای که زجیروشی برای آزمایش استفاده میکند، برنج قهوهای Nishiki Genmai استفاده کردم، این بدتر شد. دستگاه را بار کردم، به سمت محل برنج قهوهای رفتم و یک دسته درست کردم و بعداً یک قاشق از محصول تازه تمام شده را به همسرم الیزابت دادم.
او با یک سوال واکنش نشان داد: “آیا شما این را در محیط مش پختید؟”
اوف
ممکن است حس کنید من در این نقطه شروع به جستجوی راه های خروج کردم.
عکس:زوجیروشی